Posle impresivne prve četvrtine Vojvodina je stekla prednost od 5:0, golovima Tubića, Šulca, Mitrovića, Vasića i Crvenka.

Nešto slabiju igru domaćina u drugoj deonici iskoristili su gosti iz Valjeva i preko kapitena Marka Matovića i Aleksandra Markovića smanjili na 5:2. Posle toga Voša se prbudila golovima Marčete, Šulca i Tubića pred kraj druge četvrtine i povećala je prednost, pa je na veliki odmor otišla sa prednošću od 8:2. U nastavku Vojvodina je zaključala bravu svoga gola i rešila treću četvrtinu rutinski sa 2:0 preko Rogača i Čabrila. Voša je i u četvrtoj četvrtini nastavila sa  dobrom igrom i golovima Mitrovića, Rogača i Ćatovića rutinski privela meč kraju. U poslednjoj četvrtini istakao se i rezervni golman Nikola Popović sa pet odbrana, a poraz gostiju je ublažio Mrković.
Posle meča zadovoljan je bio trener Vladimir Cukić i najavio pobedu u sledećem meču u Nišu protiv Naisa u Kupu.
Vojvodina – Valjevo Gorenje 13:3 (5:0, 3:2, 2:0, 3:1)
NOVI SAD: Bazen SC Slana bara, gledalaca 200, sudije: Putniković i Anđelić (Beograd). Igrač više: Vojvodina 7 (2), Valjevo 9 (0).
VOJVODINA: Filipović (9 odbrana), Čabrilo, Vasin, Crvenko 1, Mitrović 2, Prekogačić, Ćuk, Ćatović 2, Rogač 2, Šulc 2, Vasić 1, Marčeta 1, Popović (5 odbrana), Tubić 2.
VALjEVO GORENjE: Brakočević (4 odbrane), Arsenović, Stanić, Marković 2, Radulović, Dukić, Matović 1, Gligorijević, Lukić, Bosić, Filipović, Ilić, Mirković

©2021 Vaterpolo klub VOJVODINA Izrada sajta - web10.rs

Kontaktirajte nas

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?