VOJVODINA: Filipović (3 odbrane), Čabrilo, Šiman, Crvenko 3, Tintor 1, Prepogačić, Ćuk 4, Ćatović 1, Rogač, Šulc 1, Vasić, Marčeta 2, Popović, Tubić 1.

NAIS: Lazić (11 odbrana), Stanković, Pavičić, Milić, Dimitrijević, Ma. Milošević, Petrović 4, Đurđević 1, Ml. Milošević, Mitrović 1, Bolović 2, D. Milošević, Stojilković, Đorđević.

Teže od očekivanog vaterpolisti Vojvodine došli su do pobede na startu Regionalne A2 lige. Izabranici Vladimira Cukića pobedili su ekipu Naisa sa 13:8. Dobro su počeli Novosađani i golovima iskusnog Marka Crvenka poveli sa 3:0 u prvoj četvrtini. Iako Nišlije u tom periodu nisu uspeli da postignu gol videlo se da će Novosađani imati problema sa golmanom gostiju Lazićom koji je odbranio četiri šuta Vojvodine. I drugi period igre Novosađani su dobro otvorili i poveli sa 4:1, strelac je bio Marko Tubić. Međutim, onda su domaći igrači stali, najverovatnije razmišljući da već tada su dobili utakmicu, Nišlije su do kraja ovog perioda igre uspeli su da izednače rezultat 4:4. Posle velikog odmora Vojvodina je ponovo povela sa 5:4, ali su onda  Nišlije zaigrali još agilnije i uspeli da preokrenu rezulta i povedu sa 7:5. Tek tada su Novosađani shvatili da je vrag odneo šalu i zaigrali. Tada se probudio golman Nosađana Radoslav Filipović i sa dve odbrane kao da je razgalio saigrače. Ubacili su Novosađani u poslednjoj četvrtini u drugu brzinu tako da su u četvrtoj deonici došle stvari na svoje i Vojvodina je sigurnom igrom došla do pobede.

©2021 Vaterpolo klub VOJVODINA Izrada sajta - web10.rs

Kontaktirajte nas

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?