Vaterpolisti Vojvodine, nakon dve partije gde su pružili dobar otpor pretendentima za osvajanje titule šampiona države, ekipama Partizana i Šapca, u subotu 27.aprila dočekuju na svom bazenu na Slanoj bari, još jednog od favorita za visok plasman – ekipu Crvene zvezde. Mladoj novosadskoj ekipi, će ovo biti poslednja utakmica u ovoj sezoni pred domaćom publikom, tako da priželjkuju da se dobrom partijom i povoljnim rezultatom oproste od svoje publike. U prethodnoj utakmici ove sezone, Crvena zvezda je pobedila u Beogradu sa dva gola razlike, a novosadjani se nadaju da bi mogli da “otkinu” bodove iskusnijoj ekipi Zvezde, koja igra prilično neubedljivo ove sezone i u Novi Sad dolazi nakon poraza od ekipe Radničkog iz Kragujevca. 
Vaterpolisti Vojvodine priželjkuju podršku navijača, a sportskih motiva i želje za pobedom ne nedostaje, koja bi dala dodatni elan momcima za završne utakmice u sezoni.

Novosadski klub još jednom pokazuje i svoj humanitarni karakter, jer će na utakmici organizovati i prikupljanje priloga za Milivoja Krstića, kako bi se prokupila sredstva za lečenje pankreasa u Turskoj. 
Kutija za prikupljanje humanitarnog priloga biće na ulazu u bazen. Za sve koji ne mogu da prisustvuju utakmici sredstva mogu uplatiti i na jedan od računa:

Dinarski račun: 160580010149587028 Banca Intesa 
Devizni račun: IBANRS35160583020090241744, Banca Intesa 
Krstić Milivoje, Petra Drapšina 65, Šajkaš©2022 Vaterpolo klub VOJVODINA Izrada sajta - web10.rs

Kontaktirajte nas

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?