CRVENO-BELO VEČE

U petak 28.decembra, na bazenu “Slana Bara” u Novom Sadu, održana je dobrotvorna manifestacija “Crveno Belo veče” u organizaciji Vaterpolo kluba Vojvodina i novosadskog Crvenog krsta. Posetioci su imali prilike da uživaju u revijalnim utakmicama svih selekcija vaterpolista i vaterpolistkinja iz Novog Sada, a ceo događaj je imao i humanitarni karakter,  jer je bilo organizovano prikupljanje poklona i slatkiša za socijano ugroženu decu iz Novog Sada.
Vaterpolo klub Vojvodina iz Novog Sada postoji preko 80 godina, i po rečima predsednika kluba Dragana Resanovića, osnovni cilj kluba je negovanje i razvijanje pravih vrednosti kroz bavljenje sportom i formiranje zdravih mladih ljudi, sportista i budućih šampiona ovog trofejnog sporta. Zbog toga je i veliko zadovoljstvo okupiti preko 200 dece iz svih selekcija sa ovako lepim i dobrotvornim povodom.
Posebnu draž ovom sportskom okupljanju je doprinelo i učeśće igrača koji su ponikli u Vaterpolo klubu Vojvodina, a učestvovali su u reprezentativnim selekcijama, na čelu sa istinskim zvezdama ovog sporta i osvajačima zlatne olimpijske medalje – Branislava Mitrovića , Duška i Gojka Pijetlovića i Miloša Ćuka, čime su svi mladi ljubiteji vaterpola bili oduševljeni.
“Uvek je lepo okupiti se na mestu gde smo počeli i naučili naše prve vaterpolo korake i družiti se sa mladima koji treba jednog dana da nas naslede, pogotovo na događajima humanitarnog karaktera. Drago nam je da ih naśi uspesi motivišu na treniranje i dalji rad,a i mi uvek dobijamo dodatnu stimulaciju za rad kada vidimo koliko to drugima znači,“ istakao je Branislav Mitrović, golman seniorske reprezentacije Srbije i nekadašnji golman kluba iz Novog Sada.

HUMANITARNO VEČE VATERPOLO KLUBA VOJVODINA I CRVENOG KRSTA NOVOG SADA

VK Vojvodina
Novi Sad 28.12.2018.

©2021 Vaterpolo klub VOJVODINA Izrada sajta - web10.rs

Kontaktirajte nas

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?