18.03.2016.  Poštovani prijatelji sporta,
U godini kada je naša reprezentacija trijumfovala na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u vaterpolu i nakon velikog uspeha u celokupnoj organizaciji ovog velikog međunarodnog takmičenja, Vaterpolo savez Srbije i Vaterpolo klub Vojvodina vas pozivaju da zajedno sa našim zlatnim vaterpolistima promovišemo zajedničko ostvarenje vrhunskih rezultata.
„mts-turneja šampiona“ osmišljena je kao putovanje najtrofejnije sportske ekipe u Srbiji kroz neke od naših gradova u kojima možemo da organizujemo revijalne vaterpolo utakmice gde očekujemo brojno interesovanje publike i predstavnika medija. Seniorska selekcija Vaterpolo saveza Srbije, aktuleni svetski prvak i trostruki evropski prvak, imaće susrete sa svim ljubiteljima sporta i vernim navijačima tokom petodnevnog programa akcije pod pokroviteljstvom generalnog sponzora Telekom Srbija – „mts-turneja šampiona“.
Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate događaj i ovim putem vas obaveštavamo o terminu održavanja revijalne utakmice:
Novi Sad 21.3.2016. bazen SPENS u 19 časova.
Ulaznice po ceni od 200 dinara biće u prodaji od 19.marta na blagajnama sportskih centara u kojima se odigravaju utakmice i sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je u doborotvorne svrhe za Narodne kuhinje.

©2023 Vaterpolo klub VOJVODINA Izrada sajta - web10.rs

Kontaktirajte nas

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?