Poštovani i dragi naši vicešampioni,

U protekloj takmičarskoj sezoni selekcija naših divnih dama i selekcija seniora ostvarila je postavljene ciljeve i zabeležila jedinstven uspeh jednoga kluba da i u muškoj i u ženskoj selekciji zabeleži tako visoka dostignuća u jednoj takmičarskoj sezoni.

Uprava Vaterpolo klubaVojvodina je ponosna na vas, na vaš rad, zalaganje i postignuti uspeh u prvenstvu Srbije. Vaša mladost i entuzijazam savladali su gotovo sve protivnike u domaćem prvenstvu, te je osvajanje drugog mesta mnogo više od svih naših očekivanja.

Svedoci smo izuzetno teške situacije u klupskom vaterpolu u našoj zemlji, čega nije pošteđena ni VK Vojvodina. Uprkos tome, vi ste vredno trenirali, želeli da napredujete i budete bolji i još bolji, da pokažete i dokažete da za vaterpolo ima nade. Učinićemo sve što je u našoj moći da obezbedimo uslove za vaš dalji razvoj, da stasate u vrhunske sportiste i čestite ljude i da već u narednoj sezoni zablistate još više.

Želimo vam da nastavite putem vaših proslavljenih prethodnika, olimpijskih šampiona: Duška i Gojka Pjetlovića, Branislava Mitrovića, Miloša Ćuka, kao i svih drugih izvesnih reprezentativnih naših vaterpolista. Svi oni su danas na svetskoj vaterpolo sceni, a ponikli su baš kao i vi, tu u našoj Vojvodini. Imajte visoke ciljeve, mi ćemo vas podržavati, a neka već naredni bude osvajanje prvenstva Srbije. Mi verujemo u vas!

Upravni odbor Vaterpolo kluba Vojvodina

 

V.D. Predsednik

Mita Katić s.r.

©2021 Vaterpolo klub VOJVODINA Izrada sajta - web10.rs

Kontaktirajte nas

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?