fbpx

CRVENO-BELO VEČE

U petak 28.decembra, na bazenu “Slana Bara” u Novom Sadu, održana je dobrotvorna manifestacija “Crveno Belo veče” u organizaciji Vaterpolo kluba Vojvodina i novosadskog Crvenog krsta. Posetioci su imali prilike da uživaju u revijalnim utakmicama svih selekcija vaterpolista i vaterpolistkinja iz Novog Sada, a ceo događaj je imao i humanitarni karakter,  jer je bilo organizovano prikupljanje poklona i slatkiša za socijano ugroženu decu iz Novog Sada.
Vaterpolo klub Vojvodina iz Novog Sada postoji preko 80 godina, i po rečima predsednika kluba Dragana Resanovića, osnovni cilj kluba je negovanje i razvijanje pravih vrednosti kroz bavljenje sportom i formiranje zdravih mladih ljudi, sportista i budućih šampiona ovog trofejnog sporta. Zbog toga je i veliko zadovoljstvo okupiti preko 200 dece iz svih selekcija sa ovako lepim i dobrotvornim povodom.
Posebnu draž ovom sportskom okupljanju je doprinelo i učeśće igrača koji su ponikli u Vaterpolo klubu Vojvodina, a učestvovali su u reprezentativnim selekcijama, na čelu sa istinskim zvezdama ovog sporta i osvajačima zlatne olimpijske medalje – Branislava Mitrovića , Duška i Gojka Pijetlovića i Miloša Ćuka, čime su svi mladi ljubiteji vaterpola bili oduševljeni.
“Uvek je lepo okupiti se na mestu gde smo počeli i naučili naše prve vaterpolo korake i družiti se sa mladima koji treba jednog dana da nas naslede, pogotovo na događajima humanitarnog karaktera. Drago nam je da ih naśi uspesi motivišu na treniranje i dalji rad,a i mi uvek dobijamo dodatnu stimulaciju za rad kada vidimo koliko to drugima znači,“ istakao je Branislav Mitrović, golman seniorske reprezentacije Srbije i nekadašnji golman kluba iz Novog Sada.

ХУМАНИТАРНО ВЕЧЕ ВАТЕРПОЛО КЛУБA ВОЈВОДИНА И ЦРВЕНОГ КРСТА НОВОГ САДА

VK Vojvodina
Novi Sad 28.12.2018.

Rolex came to lime light only with hard work maintaining quality. Lets have a look on few points to see what makes replica watches uk stand apart in the crowd. Rolex was established on a very moderate scale in California in 1997. To hit the market, they designed replica watches sale for fashion shows and stole the young minds successfully. The quality and designs became talk o the town. Inspired by this, the company set out to replica watches. Rolex was not discouraged when the big companies became bankrupt. Just went ahead with a rock steady mission. replica watches sale reached pinnacle of success in ten years. At this time Billabong International bought this company for $50 millions! rolex replica sale grew to the full under the banner of Billabong. Along with watches, Billabong diverted business into making bags, wallets, belts, hats, shirts, jackets, headphones. But still, breitling replica uk remain as their signature product.