VK VOJVODINA je u proteklom mesecu, a naročito u proteklih deset dana, prolazio kroz dosad nezapamćenu krizu u svojoj dugogodišnjoj tradiciji od 83-godine.

Kao jedan od najstarijih klubova na prostorima Republike Srbije i u okviru Vaterpolo saveza Srbije, dosada bez iskustva na takve situacije, Klub je doživeo u jednom trenutku blokadu rada.

Finansijska situacija i poteškoće koje su zadesile Klub imale su razarajuće dejstvo sa posledicama štrajkova trenera, igrača, itd. Mere koje su preduzimali organi Kluba nisu davale odgovarajuće rezultate.

U protekle četiri godine VK VOJVODINA je tri puta proglašavana od strane Skupštine VSS, kao najvišeg organa upravljanja, za uspešan kolektiv sa najatktivnijim učešćem u svim takmičarskim programima VSS, tako da je ova situacija iznenadila sve iskrene poznavaoce i ljubitelje vaterpolo sporta.

U cilju prevazilaženja novonastale situacije formirana je radna grupa Kluba za vanredna pitanja koja je večeras održala sastanak.

Noseći se idejom „VK VOJVODINA-IZNAD SVEGA“ u jednoj razumnoj, konstruktivnoj i nadasve odgovornoj diskusiji, jedinstveno je donela zaključak koje je upitila Skupštini VK VOJVODINE na usvajanje.

Skupština VK VOJVODINE će se održati 05.10.2018. godine.

Pored smirivanja strasti, prestanka neprimerenog reagovanja i ponašanja, poziva na nastavak normalnog rada, Radna grupa je predložila i određene kadrovske promene:

1. UPRAVNI ODBOR – pored dosadašnjih članova; Mita Katić, Zoran Vučković, Ilija Kalaba

predlažu se i novi članovi

Dragan Resanović, Nenad Bosančić, Milorad Pejić i Budislav Petrović

1. PREDSEDNIK UPRAVNOG ODBORA – Dragan Resanović
  2. GENERALNI DIREKTOR – Marko Ćuk, vršilac dužnosti
  3. SKUPŠTINA VK VOJVODINA – obnoviti i osvežiti Skupštinu VK VOJVODINE sa sedam novih članova, što će se i uraditi u narednom periodu u skladu sa Statutom VK VOJVODINE.

Posebno ističemo odluku olimpijaca iz VK VOJVODINE Gojka Pijetlovića, Duška Pijetlovića, Branislava Mitrovića i Miloša Ćuka da u ovom trenutku daju svoj doprinos u daljem radu i razvoju Kluba uključujući se u rad Skupštine, a po povratku u Novi Sad i neposrednije se angažovati.

Razumevanje i podrška od strane kompetentih Gradskih struktura još više nas mobiliše i uverava da će se sa zajedničkim naporom situacija brzo konsolidovati i da smo na dobrom putu.

Danas je VK VOJVODINI neophodno maksimalno jedinstvo KOLEKTIVA, više nego ikad, kako bi se što pre prevazišle teškoće koje su nas zadesile.

Novi Sad, 03.10.2018.                                                                            Predsednik Skupštine

Živko Cvjetičanin

Rolex came to lime light only with hard work maintaining quality. Lets have a look on few points to see what makes replica watches uk stand apart in the crowd. Rolex was established on a very moderate scale in California in 1997. To hit the market, they designed replica watches sale for fashion shows and stole the young minds successfully. The quality and designs became talk o the town. Inspired by this, the company set out to replica watches. Rolex was not discouraged when the big companies became bankrupt. Just went ahead with a rock steady mission. replica watches sale reached pinnacle of success in ten years. At this time Billabong International bought this company for $50 millions! rolex replica sale grew to the full under the banner of Billabong. Along with watches, Billabong diverted business into making bags, wallets, belts, hats, shirts, jackets, headphones. But still, breitling replica uk remain as their signature product.