Prvenstvo Srbije za vaterpolistkinje startuje ovog vikenda, a Vojvodina u prvom kolu u Novom Sadu dočekuje ekipu Palilule iz Beograda.
Utakmica se igra na bazenu Slana bara sutra od 18.30 časova. Trener Vojvodina Slađana Drezgić istakla je da je cilj osvajanje jednog od prva tri mesta u prvenstvu Srbije.
„Naravno da želimo da se plasiramo u finale, ako što nam je to pošlo za rukom prošle godine. Prvo ćemo igrati ligaški deo po jednokružnom bod sistemu, a u plej-of će se plasirati četiri najbolje ekipe. I upravo u toj borbi će nam najveći rival biti upravo Palilula. Hendikep nam je što u prvom delu sezone nećmo moći da računamo na kapitena Jelenu Vuković, koja ima povredu ramena i moraće da pauzira. Zbog toga očekujem da ćemo biti ili drugi ili treći pred plej-of, tako da nam ne gine novi duel sa Palilulom za finale“, rekla je Drezgić.
Iskusna Ana Prica, inače kapiten reprezentacije Srbije, je istakla da je glavni cilj plasman u finale prvenstva Srbije i da će najverovatniji rival za plasman u finale biti sutrašnji protivnik Palilula.
„Igranje u Regionalnoj ligi nam je dobro iskustvo i koristiće nam za prvenstvo. Izostanak Jelene Vuković ćemo se truditi da nadoknadimo što je bolje moguće, ali ćemo se truditi da ispravimo i greške iz Kupa Srbije, gde smo zauzele treće mesto“, kazala je Prica.
Centar Vojvodine i reprezentacije Srbije Nada Mandić se nadovezala:
„Poznajemo ekipu Palilule i znamo koje su im i vrline i mane. Trudićemo se da odigramo disciplinovano i u odbrani i u napadu i da zabeležimo povoljan rezultat. Takođe, se nadam plasmanu u finale prvenstva.“

Rolex came to lime light only with hard work maintaining quality. Lets have a look on few points to see what makes replica watches uk stand apart in the crowd. Rolex was established on a very moderate scale in California in 1997. To hit the market, they designed replica watches sale for fashion shows and stole the young minds successfully. The quality and designs became talk o the town. Inspired by this, the company set out to replica watches. Rolex was not discouraged when the big companies became bankrupt. Just went ahead with a rock steady mission. replica watches sale reached pinnacle of success in ten years. At this time Billabong International bought this company for $50 millions! rolex replica sale grew to the full under the banner of Billabong. Along with watches, Billabong diverted business into making bags, wallets, belts, hats, shirts, jackets, headphones. But still, breitling replica uk remain as their signature product.